Video's - 11 januari 2020   20:55 Brothers McMorris & friends gaan los in ‘One Hip, 50 Hits’

Door:

De gebroeders McMorris zijn nog even een keer losgegaan op een hip die in Aspen op hen stond te wachten en samen met een hoop vrienden werd daar méér dan goed gebruik van gemaakt!

De crew zal je waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken, aangezien het nog steeds dezelfde is als toen we het hadden over een perfecte snowboard smoothie. Die smoothie is dus echt goed geweest, want de crew heeft nog meer beelden geschoten en dat blijkt eveneens te lukken op een hip!

Aspen is dus de plek waar het nog altijd gebeurt en de zon blijkt eveneens niet vertrokken te zijn. Meer dan prima dus voor een shoot zoals deze en de setting wordt met alle liefde aangepakt door alle snowboarders.

En uiteraard gaat het ook wel eens een keertje mis. Te ver van de quarterpipe landen betekent namelijk dat je gewoon plat op de grond terecht komt en dat eh… Is meestal niet zo’n goed idee voor je knieën. En de rest van je lichaam. Plus, de kans is dan ook nog eens aanwezig dat je met je hoofd je knieën kopt.

Wat ondergetekende vandaag nog heeft gedaan trouwens, maar dat was niet op een hip. In dit geval was het gewoon een domme actie, dat zal je dalijk in de video niet tegenkomen.

Om maar even een dwarsstraat te noemen he. Want we hebben te maken met ‘s werelds beste snowboarders en dus gaat het ook erg vaak gewoon goed. Erg goed welteverstaan, waardoor de video gewoon erg lekker is om naar te kijken. Dat gezegd hebbende: wanneer komt die volgende nou uit want hier houden we van!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's