Video's - 29 december 2019   10:40 Brothers McMorris krijgen les van Travis Rice in couloirs rijden

Door:

In Brothers McMorris gaan ze op pad met Travis Rice, want als je als familie McMorris dan toch couloirs gaat rijden… Dan kan je maar beter les krijgen van iemand die in de categorie ‘beste ter wereld’ past!

We zouden er toch wel aardig een moord voor doen en als het echt nodig is maken we er met alle plezier twee van. Want door Travis Rice meegenomen worden om de kneepjes van het vak te leren én naar een plek te gaan die hij ook speciaal vindt?

Dat is wel aardig next level hoor! De vorige keer was het Eero Ettala die hen de straten van Finland liet zien in een urban sessie en nu is het dus Travis Rice die ze nu bij de arm neemt. En een goede leraar als dat Travis Rice is, zo laat hij van te voren even zien hoe je zo’n nauw apparaat van een couloir naar beneden streept.

Overigens weten we niet precies dat echt een goed iets is, want Travis Rice laat eigenlijk alles er wel uitzien alsof een kind van 8 jaar oud het zou kunnen. Zo smooth en zo soepel verloopt het allemaal en dat terwijl het ziek steil is. En nauw. En dus in Alaska ergens ver, ver, ver van de bewoonde wereld.

Nadat Travis Rice het even heeft voorgedaan mogen de gebroeders McMorris het gaan proberen, maar daar komen we erachter… Mark McMorris is helemaal niet aanwezig bij deze sessie! Wait, what?

Ja, geen idee man. Oprecht niet. Of kijken we er gewoon overheen, aangezien hij wel gewoon bij de foto in de uitgelichte afbeelding staat? Praat ons dan alsjeblieft bij waar we ‘m kunnen terugvinden. Thanks!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's