Video's - 1 december 2017   17:37 Burton Girls showen nieuwe aflevering ‘Get Down. Rise Up’

Door:

Is na Burton Presents nu ook Burton Girls om de hoek komen kijken? We hebben werkelijk waar geen flauw idee, maar er zijn beelden online van de Burton’s vrouwelijke kant en die kunnen we uiteraard niet zomaar links laten liggen!

De video kijkt namelijk prima weg, maar voor de rest worden we weer het bos ingestuurd. We zeggen ‘weer’ want dat is waarschijnlijk ook precies wat Burton wilt, aangezien het een beetje een kopie van de herenvariant gaat worden.

En dan bedoelen we niet de video van Burton Presents zelf, maar meer de tekst en uitleg die er in het artikel boven staat. Want zeggen dat we nu weten hoeveel andere afleveringen voorbij gaan komen, of ze er überhaupt nog gaan komen, wie er in voorkomen en wat we er nog meer van kunnen verwachten is allemaal nog doodleuk gissen.

Maar goed, we laten het deze keer maar even over ons heen komen en we focussen ons gewoon op onderstaande video die toch wel aan de korte kant is. We hadden wel wat meer actie en dergelijke van de atleten willen zien, maar wie weet komt dat dus later nog wel een keer. Wat betreft de atleten krijgen we een beetje de bekende gezichten voorgeschoteld, ook al is dat niet erg gek wanneer je weet dat Anna Gasser, Chloe Kim en Kimmy Fasani in je team zitten. Die wil je natuurlijk gewoon overal even bij inzetten waar je ook maar de mogelijkheid hebt!

Dat wordt dan ook gedaan, in de (voor ons gevoel) trailer voor Get Down. Of Rise Up. Of we zitten er compleet naast hoor. We weten het niet.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's