Video's - 18 februari 2018   10:24 Burton Presents 2018 #3: Rope Tow

Door:

Iedereen heeft er wel een bepaalde ervaring met de Rope tow. Zo ook de crew van Burton en sterker nog: er is een complete aflevering van Burton Presents aan gewijd want ze gingen er naar op jacht!

Wil je eerst de vorige afleveringen van Burton Presents 2018 bekijken voordat je hieronder op play klikt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

We zullen je meteen maar even op de hoogte brengen: het is wel en beetje een ander soort aflevering dan wat je normaal gesproken gewend bent van Burton Presents. En als we even heel eerlijk met je zijn: we hebben geen flauw idee wat de reden van dit alles is.

Maar wat betreft de aflevering heeft Burton een crew richting resorts gestuurd die zo’n rope tow hebben om daar het hele park onder te stunten. Dat vraagt natuurlijk voor wat huiswerk, aangezien het niet overal te vinden is, maar wanneer ze er eentje vinden gaan ze er volledig voor! En ja, zo’n rope tow komt nog wel eens met wat voordelen. Welke dat zijn? Nouja, een aantal voordelen van de rope tow is wel dat je niet hoeft te unstrappen, je komt snel weer bovenop de berg en als je een beetje geluk hebt staat er ook nog eens geen rij. Dus, wat wil je nog meer?

Nouja, dat Burton gewoon eens horizontaal gaat filmen voor Burton Presents want dit kijkt soms niet erg lekker weg? Okay, dat is wellicht niet helemaal fair te noemen, maar wat we al zeiden: het is een ander soort aflevering dan wat je normaal van Burton gewend bent.

Hoe dan ook, de crew gaat dus op jacht naar de rope tow’s en zoals je wellicht al wel dacht: ze liggen niet allemaal voor het oprapen. Hoe ze dat oppakken zie je na de klik, check ‘m!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's