Video's - 27 februari 2018   18:25 Burton Presents 2018 #4: Variable Conditions

Door:

Het plan van deze Burton Presents aflevering was dat hij Deep Trouble zou gaan heten, maar dat verliep even eh… Anders in Japan. Heel anders trouwens, bekijk de beelden!

Wil je eerst de vorige afleveringen van Burton Presents 2018 bekijken voordat je hieronder op play klikt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Denk je eens in, ga je voor zes dagen naar Japan om te boarden en je bent zo enthousiast hierover dat bij wijze van spreken alles al begint te kriebelen wanneer iemand in de woonkamer al het land Japan laat vallen. En dan ben je daar eindelijk, stap je in je snowboard en dan… Krijg je regen!

Ouch, dat is even thuis komen van een koude kermis, want regen is nou eenmaal niet de beste oplossing voor verse poedersneeuw waar Japan zo bekend om staat. Dit alles was toch aan de orde van de dag bij de crew van Burton Presents en zoals ze zelf zeggen: “Well, turns out the weather had other plans than following ours and instead of just pow, we rode through it all: rain, wind, slush, sun, crust, you name it.”

Oftewel: ze lieten zich er niet door uit het veld slaan en pakte gewoon hun boards op om ze door de sneeuw heen te sturen. Hoe zwaar en hoe slecht de condities ook waren. Gelukkig voor de crew kregen ze in de laatste dagen wél de sneeuw waar ze op gehoopt hadden en daarmee werd de trip toch nog prima afgesloten. Alsof hij al niet prima was. Want regen of geen regen, in Japan is het leven sowieso goed. Right? Dat is wellicht dat ‘kriebelen’ waar we het toenet over hadden, want we zijn er nog nooit geweest.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's