Freeride. Video's - 23 december 2021   6:42 Burton Team neemt het er goed van tijdens ‘First day in the Backcountry’

Door:

Rencz, Sollors en Ciccarelli hebben hun eerste bochten gedraaid en daar heeft Burton een fijne edit van gemaakt, wat jou weer extra moet gaan motiveren om te gaan snowboarden!

Eh, er moet natuurlijk staan: wat jou weer extra moet gaan irriteren dat je niet kan gaan snowboarden. Want de laatste nieuwsberichten voor wintersport in Oostenrijk zijn nou niet bepaald iets om vrolijk van te worden. Maar goed, ook de heren van Burton moesten er toch wel aardig lang op wachten voordat het eindelijk zover was. Gelukkig voor hen is dat alles nu achter hen en mochten ze er meer dan normaal van gaan genieten: we hebben het natuurlijk over de eerste poederruns van het seizoen!

Want ook al hebben professionals het voordeel dat ze nog wel eens in de situatie komen dat er een helikopter op hen staat te wachten om ze naar perfecte sneeuw te sturen…

…Heel vaak is dat ook simpelweg gewoon niet het geval.

Het ding is: je ziet meestal alleen de momenten dat ze dus wél met de helikopter opgehaald worden naar hoge hoogtes! Want tja, dat is content en daar wil je iedereen mee doodgooien dat het is gebeurd. Maar zoals gezegd zijn er dus ook genoeg momenten waarbij er ook bij bijvoorbeeld de crew van Burton aanspraak wordt gedaan op hun geduld.

Tot het moment dat het gewoon ontzettend hard begint te dumpen en je op mooie plekken nog fijnere bochten in de sneeuw kunt gaan draaien. Zo ook bij Mikey Rencz, Mark Sollors en Mikey Ciccarelli, die de eerste runs van het seizoen op hun c.v. mogen voegen en mamma mia wat zijn we jaloers. Want de bochten die ze draaien terwijl er enorme hoeveelheden sneeuw omhoog beginnen te komen zijn niet aan te slepen.

Om het allemaal nog even extra Burton achtig te maken hebben ze Mikey Rencz voor de camera getrokken met de tekst “laat eens zien wat voor snowboards je nog allemaal van ons hebt” aangezien hij al meer dan 20 jaar voor Burton aan het rijden is. En je nog even meegenomen wordt down memory lane. Al met al dus genoeg beelden om bij weg te kwijlen!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride