Video's - 1 april 2018   10:14 BYND x MDLS 2018: Episode 2 “Euro Trip Pt.1”

Door:

In aflevering één ging de crew van BYND x MDLS naar LAAX en toen werd het vliegtuig aangetrapt richting Japan, waar zouden ze dit keer heen gaan?

Wil je eerst aflevering één van de BYND x MDLS crew bekijken? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show.

Om maar meteen even op de vraag van de intro antwoord te geven: je kunt je beter afvragen waar ze dit keer niet heen gaan. Want we zeiden “Dit is je kans als je wil weten hoe het is om met de BYND x MDLS crew op pad te gaan” en daar gaat BYND x MDLS nog maar eens gezellig in mee. De Euro Trip is dan ook gestart en wij mogen meekijken en dat doen we met alle plezier!

Want de crew heeft de camper aangetrapt en is op pad gegaan waardoor ze onder andere Zwitserland en Italië hebben aangedaan. In die camper zaten onder andere Ethan Morgan, Ulrik Badertscher, Tor Lundstrom en Kevin Backstrom en uiteraard was ook de man van de camper genaamd Halldor Helgason was aanwezig om de locaties aan te doen. Overigens meldde BYND x MDLS nog even dat dit pas het begin is van een mooi avontuur, waardoor we nog meer zin hebben in Euro Trip Pt. 2 dan dat we al hadden.

Het is dus gewoon even zaak dat je hieronder even op play klikt en daarmee even op trip gaat met de boys van BYND x MDLS, dan doen wij ‘m ook nog even aanslingeren. Want tja, het is en blijft gewoon een fijne crew om naar te kijken.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's