Video's - 3 maart 2019   17:00 Cam Fitzpatrick doet ‘top to bottom’ run in Jackson Hole

Door:

Nadat Tim Durtschi van boven naar beneden is komen denderen is het nu aan Cam Fitzpatrick om zich voor de camera te showen tijdens deze top to bottom run in Jackson Hole!

En om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Het antwoord op je vraag is, ja.

Wanneer je nu scheel naar je scherm aan het kijken bent omdat je niet weet waar we het over hebben praten we je even bij, want de run van Tim Durtschi uit Jackson Hole was eveneens een bijzondere top to bottom run. Daarmee bedoelen we dat de run niet in één keer gefilmd was en daardoor werden we er een beetje akelig van.

En dat was jammer, want de run zelf was wel gewoon een lekkere te noemen! Maar noem het dan gewoon niet een top to bottom run!

Okay, we gaan niet nog eens die discussie voeren rondom de term ‘top to bottom run’, we gaan ons focussen op Cam Fitzpatrick die z’n snowboard ondergebonden heeft en even z’n skills showt terwijl de camera draait. En laten we even wel wezen: die beelden zijn wel echt heel erg lekker te noemen zeg.

Sowieso lijkt ons Jackson Hole wel een plek waar we onze ogen uit zouden kijken en dat wordt nog maar eens bevestigd door de shots die GoPro onlangs het internet op geflikkerd heeft. Overigens is de tekst “een plek waar we onze ogen uit zouden kijken” niet helemaal correct, want we zouden knetter hard willen skiën als we er zijn!

Dat moet helaas nog even wachten, maar tot die tijd is er nog Cam Fitzpatrick die op z’n snowboard voorbij komt!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's