Freestyle. Video's - 11 november 2021   12:49 Candide Thovex beukt door Crans-Montana zoals alleen Thovex dat kan

Door:

Candide Thovex is even wezen buurten in Crans-Montana en dat gebeurt op een manier waar we alleen maar een grote grijns van kunnen krijgen. Die grijns gunnen we je ook, dus klik snel door!

Want hoe erg zou het van ons zijn als we deze video voor onszelf houden en jou die grijns niet gunnen? Dat zou een beetje onbeschoft zijn, niet waar?

Zeker als Candide Thovex voorbij komt met een nieuwe edit!

We hadden al een tijdje niets meer van de beste man gehoord, maar Candide Thovex is dus terug op je scherm. En hoe, want nondeju wat is dit weer een lekkere edit zeg. Nu moeten we er meteen bij zeggen dat onderstaande video niet zo rauw is als z’n voorgaande. En hij is al helemaal niet hetzelfde als de ‘Ski The World‘ edit, die uiteindelijk ook letterlijk over heel de wereld is gegaan.

Met meer dan vijf miljoen views kunnen we best wel stellen dat ‘Ski The World’ een succes was en nu is het dezelfde skiër die je de komende minuten weer gaat verbazen. Het zijn namelijk ook de kleine dingen in de video die ‘t afmaken, wat meteen onze dikke tip is aan jou als je de trip door Crans-Montana aanslingert.

En dit alles op die leipe Faction ski’s van ‘m. Van buckels tot schansen tot rails, het maakt Thovex allemaal geen ster uit. Als hij maar als een malle overal tussendoor kan crossen. Oh, laatste dingetje wat overigens wel gewoon hetzelfde is gebleven als in andere video’s: het is nog steeds Aziz Benkrich die achter Thovex aan gaat terwijl hij een camera vastheeft. Props!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle