Video's - 27 april 2018   11:46 Candide Thovex doet deze bizarre runs als warming up

Door:

Serieus, als dit z’n warming up is… Wat moeten we dan gaan zien wanneer hij volle bak gaat?!

Waarschijnlijk nog meer materiaal in de vorm van een One Of Those Days? We weten het niet, maar wat we wel weten is dat onderstaande beelden gewoon zo lekker zijn dat we ze door een ringetje willen halen.

Dat hebben we uiteraard niet gedaan en dit komt om de dood eenvoudige reden dat het een beetje lastig is om te doen want tja, het zijn beelden. En om nou een USB stick met die beelden door een ringetje te halen? Nee, dat voelt dan ook weer niet goed.

We hopen dat je onze struggles begrijpt, daarom hebben we hieronder die beelden maar gewoon voor je klaar gezet zodat je mee kunt gluren. Candide Thovex ging namelijk als een trein en dan te bedenken dat Aziz nog achter ‘m aanzit om alles te filmen!

Ook dat is een vak apart hoor, maar het is wel erg nice om te zien hoe beide heren door het terrein heen crossen als een malle. Uiteindelijk is het allemaal wel te weinig beeldmateriaal wat we van Candide Thovex voorgeschoteld hebben, ook al doen we het er nu maar gewoon even mee. Wellicht komt er toch nog een vervolg op One Of Those Days en hebben we nu alvast de teaser gezien!

Nee dat klinkt helemaal nergens naar. Vergeet dat we dat hebben gezegd want zoiets is enorme onzin. Candide Thovex zou namelijk een teaser online gooien waarbij hij warm is en niet de warming up nog moet doen.

Warming up Filmed by @azbenkrich

Een bericht gedeeld door Candide Thovex (@candidethovex) op

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's