Freestyle. Video's - 22 december 2021   13:57 Candide Thovex doet funpark van Leysin aan in nieuwe edit

Door:

Transfers, nose butters en door de halfpipe, Candide Thovex heeft het allemaal even gedaan in het park van Leysin en het is niet eens meer de vraag hoe het ‘m verging. Kijken dus!

Want laten we wel wezen: als je nu nog twijfelt aan de kunsten van de Fransoos, dan mag je jezelf even gaan na laten kijken. Nadat je deze beelden hebt gezien natuurlijk, dat dan weer wel.

De laatste keer dat we beelden van Thovex voorbij zagen komen was hij ergens in Zwitserland aan het rondcruisen, daarvoor had Crans Montana het geluk dat hun park werd uitgeprobeerd door Mr. Thovex himself en nu is dus Leysin aan de beurt om te mogen genieten van z’n kunsten. En wij natuurlijk! Wat betreft degene die het filmt is wel even een verandering aangebracht, aangezien Aziz Benkrich dit keer verstek laat gaan. Anthony Vuignier en Franck Moissonier hebben de zware taak op zich genomen, want wees eerlijk: Candide Thovex achtervolgen is toch een hels karwei?

Nee, dat zeggen we verkeerd: dat is gewoon onmogelijk als je niet half zo gek bent als de Fransman.

Gelukkig voor beide heren is het ze gelukt om alles op de gevoelige plaat te leggen en eeh… Zien we daar een drone? Gaat Thovex meer showen dan enkel follow cams? Het zou wel gaaf zijn zeg, om Candide Thovex van boven tot beneden gevolgd te hebben door een drone! Wie weet ooit? Zeg nooit nooit, we houden gewoon hoop. Tot die tijd deze beelden, waar denk jij dat Thovex in de volgende video is neergestreken?

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle