Video's - 26 januari 2021   12:29 Candide Thovex heeft ‘a bit of skiing’ gefilmd en deze brute runs online gegooid

Door:

Yes! Candide Thovex is back met een aantal minuten aan leipe ski avonturen. Pak dus dit goede nieuws met twee handen aan en bekijk de video sneller dan snel!

Even voor de goede orde: het is Candide Thovex zelf die het ‘a bit of skiing’ noemt, maar serieus… Dat is het allerminst. Want als je in een van de eerste shots van ‘a bit of skiing’ aftrapt met een double backflip? Dan weet je als kijker dat er nog genoeg op je staat te wachten waar je kaak van naar de vloer gaat.

Dat wist je trouwens al toen je de naam Candide Thovex voorbij zag komen in het onderwerp. Dat kan gewoon niet anders. Maar toch zeggen we het maar even.

Z’n trouwe cameraman Aziz Benkrich is ook weer van de partij dus in dat geval waren de recepten al aanwezig om er iets moois van te maken. En toen de camera op ‘record’ werd gezet?

We wilden zeggen dat het dak eraf ging, maar dat is een beetje lastig in de buitenlucht. Toch is het werkelijk waar pure madness om Candide Thovex aan het werk te zien. Wist je trouwens dat hij ondertussen ook al een eigen kleding merk heeft opgestart die je ‘gewoon’ kunt kopen? Zonder grappen, klik even op deze blauwe tekst en je kunt jezelf aankleden als Thovex himself. Is dat even vet of wat?

Inderdaad. Erg vet. En het is, wat we er van zien, nog goed materiaal ook. Nu nog even die 5.0 van Faction Skis erbij kopen en je kunt je helemaal niet meer vertonen op de pistes omdat je nooit zo goed wordt als Candide Thovex. Eh, wait. We bedoelen natuurlijk eigenlijk te zeggen dat je je dan echt niet meer vertonen op de pistes omdat je nooit zo goed wordt als Candide Thovex.

F*ck. Doen we het weer.

Nouja, dan zullen we het wel zo bedoelen. Genoeg geouwehoerd, check hieronder de video van Candide Thovex en Aziz Benkrich én vergeet niet om de kwijlbakjes alvast te pakken voordat je ‘m aanzet.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's