Video's - 23 januari 2018   9:32 Candide Thovex laat zien dat sneeuw overbodig is in brute edit

Door:

Ja hoor, daar is hij weer! Candide Thovex is voor de zoveelste keer met z’n skis op pad gegaan en daarmee kwam hij op plekken waar je nooit van had gedacht dat je er kon skiën. Want eh, de Chinese muur of vulkanen… Anyone? Yup, ga er maar weer goed voor zitten want er zitten weer heel veel bizarre momenten aan te komen!

Want tja, je moet toch elke keer je eigen video weer kunnen overtreffen… Right? Maar even tussen jou en mij, want what’s next? Richting de maan met je ski’s om daar onmogelijk hoge airtime te fixen?

Okay, okay, okay… We komen al uit deze modus want het is wel echt grandioos wat de Franse freestyle skiër laat zien, maar even serieus: houdt het ook ergens een keer op met Candide Thovex en z’n bizarre avonturen?

We hadden het ook bij de derde ‘One of Those Days’ en nu doet hij gewoon weer een extra stapje erbij. Maar goed, aan de andere kant, Candide Thovex knalt wel gewoon over alles en iedereen heen en maakt in het meest ongure terrein gewoon z’n bochtjes en doet z’n tricks alsof het allemaal perfecte sneeuw is terwijl de zon schijnt. En wij al klagen wanneer de sneeuw wat zwaarder is…

Ja dat is dus wel even een verschilletje en daarmee hebben we niets meer dan respect voor de beste man in de video hieronder. Candide Thovex doet dingen op twee planken van Faction waar je kop soms gewoon niet bij kan en dat is ondertussen ook hoe we ‘m het beste kennen. Audi is daar in dit geval prima op ingesprongen door een edit van vijf minuten lang te showen met als onderwerp ‘Ski the world’. Nou, dat is gelukt hoor, maar we hebben na het zien van de video wel meer dan vijf minuten nodig om ons eigen ski talent te overdenken.

Oh, en als je je afvraagt hoeveel ski’s door al deze actie gesloopt zijn. Het antwoord is 1.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's