Video's - 12 januari 2022   11:35 Candide Thovex strooit weer met random leipe beelden in nieuwe edit

Door:

Candide Thovex heeft zo te merken nog altijd geen zin om Zwitserland te verlaten en tja, wie gaat ‘m ongelijk geven? De ski meters weet hij zonder meer te maken en z’n runs zijn nog altijd even lekker als voorheen. Want als je de sleeplift weer als spot pakt om doorheen te vliegen?

Dan gaan onze gedachten meteen weer uit naar een van de eerste video’s, die eigenlijk de start zijn geweest van iets unieks. En iets waar Candide Thovex ook wel echt next level is gegaan met het viraal gaan van z’n beelden. Als we ons niet vergissen had hij voor die ‘One Of Those Days’ edits al iets gedaan met Audi, maar daarna ging het natuurlijk helemaal door het dak. Weet je die reclame nog, waarbij hij in de kofferbak van een Audi Q7 eindigde? In plaats van gewoon op ski’s landen?

Dat is zo’n edit waarvan je nooit had bedacht dat het er zo gaaf uit zou kunnen gaan zien, maar Candide Thovex bewijst het nog maar eens. En dan nu natuurlijk terug naar de Zwitserse sneeuw, waar dit soort acties met de Audi Q7 helaas achterwege blijven. Maar het zonnetje schijnt en zoals gezegd: de sleeplift actie is weer terug, dus dat is fijn.

Heel fijn.

Je moet er 45 seconden op wachten, maar dan heb je ook wat. Het gemak waarmee Candide Thovex het doet is ook gewoon ronduit bizar te noemen. En de rest van de secondes zijn eveneens heerlijk om naar te kijken dus dit is wat er gaat gebeuren: je gaat ‘m aanslingeren, dan ga je genieten en opeens komt die sleeplift weer voorbij en denk je ‘oeeeh, deze was inderdaad wel erg lekker zeg’ en dan is de video al snel weer afgelopen. Helaas.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's