Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Cardrona
Cardrona gaat op zwart wit in fijne edit van Zweedse Freeski Team

Gepost op

Wat doe je wanneer het weer het niet toelaat om heerlijke beelden te schieten en je het toch wel écht wilt? Easy, dan ga je alsnog en gooi je je edit over een andere boeg! Jesper Tjäder liet zich zo te merken niet uit het veld slaan door weinig zicht, want hij is met een aantal andere atleten van het Zweedse Freeski Team door het park van Cardrona geknald en de edit na de klik is het fijne resultaat ervan!

Tja, het weer is iets waar we totaal niets over te zeggen hebben en als dit betekent dat je bovenop de berg weinig zicht hebt om vooruit te kunnen kijken dan eh… Houdt het op. Zeker wanneer je wilt filmen! Toch? Ja, ergens klopt dat allemaal wel, maar aan de andere kant ook weer niet. Want je kunt ook beslissen om er een beetje mee te spelen en zo een ander soort edit eruit te rammen. Zoals de Zweden hebben gedaan bijvoorbeeld.

Want blijkbaar was het, op een aantal momenten dat het Zweedse Freeski Team aan het filmen was, alles behalve strak blauwe lucht en een zonnetje, waardoor de crew uiteindelijk maar besloten had om de hele edit maar in het zwart, wit, grijs onder te dompelen. Is het dan echt allemaal grijs en grauw? Yup, je ziet bar weinig andere kleuren voorbij komen, maar goed, als je daar op vastloopt moet je je nog even achter je oren krabben. Want dit betekent ook dat er na de play knop actie van Jesper Tjäder, Oliwer Magnusson, Niklas Larsson-Zakrisson, Henrik Harlaut en Oscar Wester voorbij komt!

Dat is inderdaad enorm lekker om naar vooruit te kijken, dus houd jezelf niet in en ga op pad met het Zweedse Freeski Team door het park van Cardrona in Nieuw-Zeeland!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer