Video's - 28 september 2015   15:35 Check de snowboard highlights van Pro Freestyle in Den Haag

Door:

Als je nog steeds niet van Pro Freestyle hebt gehoord dan heb je de afgelopen tijd onder een steen gelegen. Een week geleden was Den Haag namelijk een weekend lang de thuishaven van de extreme sports, compleet met een freestyle ski en snowboard competitie op het Spuiplein. Postland heeft van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een highlights video van de snowboard competitie in elkaar te zetten die je zeker even wilt zien! 

Een lading sneeuw midden in een Nederlandse stad terwijl het eigenlijk nog zomer is, het klinkt als een heel raar idee! Maar toch was Pro Freestyle een groot succes en in de Haagse binnenstad zijn heel wat skiërs en snowboarders bezig geweest om de rails op het Spuiplein te bedwingen. Snowchamps was zelf ook aanwezig en we hebben dan ook uitgebreid verslag gedaan van beide competities, inclusief een flinke lading foto’s!

Bij zo’n event horen natuurlijk ook bewegende beelden en de daarvoor aangewezen persoon was Tim Schiphorst, een van de mannen achter Postland Theory. Degene die op vrijdag zelf aanwezig waren bij Pro Freestyle hoeven we waarschijnlijk geen uitleg meer te geven, maar Postland Theory is écht Nederlands en houdt zich bezig met het maken van snowboardfilms! Zo ging op vrijdag, na de eerste Pro Freestyle competities, de nieuwste film ‘Off the Cuff‘ in premiere tijdens de afterparty in Theater aan het Spui.

Tim Schiphorst heeft vervolgens zo’n beetje heel de zaterdag besteed aan het filmen van alle runs op de snowboard course en nu mogen we een week later het resultaat aanschouwen! Mooie kans om dus nog een keer de sfeer van dit mooie event op te snuiven én bewegende beelden te zien van de snowboard prestaties. Vette tricks, de winnende runs van Jesse Augustinus en natuurlijk het podium, check het allemaal in de video! Als je nog een keer rustig na wilt lezen wat er allemaal gebeurd is tijdens dit event, moet je even hierr klikken voor dag 1 en hierrr voor dag 2!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's