Video's - 26 oktober 2015   11:20 Check de trailer van Nederlandse Freeride film ‘Down the Powderline’!

Door:

Yes we hebben eindelijk bewegende beelden! We wisten al even dat Poederbaas de eerste Nederlandse Freeride film had gemaakt, maar nu kunnen we eindelijk weg kwijlen met beelden uit de trailer van Down the Powderline. Snel doorklikken! 

Toen we het nieuws kregen van Down the Powderline konden we eigenlijk al niet wachten op de eerste beelden, want freeride films uit Nederland zijn heel erg schaars! Sterker nog, er is nog nooit een echte freeride film uit ons land gekomen. Tot nu toe bleef het bij kortere edits, maar daar is eindelijk een einde aan gekomen!

De film gaat op 30 oktober in premiére in het Amsterdamse Tuschinski tijdens het Freeride Film Festival, maar voor die tijd mogen we dus alvast even wegdromen met deze beelden. Ons koude kikkerlandje mag dan geen bergen hebben, dat betekent niet dat we ze niet op kunnen zoeken! De Nederlanders Paul de Groot, Sanne de Jong, Boaz Bego, Koen Bakkers, de Belgische Rembert Notten en de Franse Seb Jam hebben zich dan ook flink uitgeleefd in de bergen en alles is vastgelegd.

In Down the Powderline word je meegenomen op avonturen in het Franse La Plagne en Val Thorens, zien we de Zwitserse locaties Champoussin, Bruson en de Grote St. Bernardpas voorbij komen en duiken de Poederbaas freeriders de Oostenrijkse poedersneeuw van Goldeck in. Als we naar de trailer kijken dan belooft deze film in ieder geval heel wat te worden. Tijd voor beelden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's