Video's - 22 maart 2018   17:21 Check snel de seizoensedit van Red Bull Crashed Ice 2018

Door:

Hij zat vol met epische momenten en daarom is het niet zo gek dat er een Red Bull Crashed Ice seizoensedit online is gekomen!

Wil je eerst de andere artikelen bekijken voordat je hieronder op play klikt en meteen weet wie er uiteindelijk heeft gewonnen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Kijk, het is dan wel zo dat we elke keer een top vijf van mooiste momenten online hebben gegooid omdat Red Bull die weer op zijn beurt de wijde wereld ingeslingerd heeft, maar dat wil niet zeggen dat we dan opeens klaar zijn. Of iets in die trant. Nee, we willen meer van Red Bull Crashed Ice en het liefste gisteren nog.

En laat Red Bull daar nou net naar geluisterd hebben! Fair, het was gewoon mooie toevalligheid dat Red Bull Crashed Ice een seizoens recap online heeft gezet, maar hij is wel een goede bijkomstigheid. Want zeg nou zelf, het was toch ook gewoon een heerlijk seizoen van Red Bull Crashed Ice om naar te kijken?

Voorafgaand aan het seizoen dachten we namelijk echt dat Cameron Naasz gewoon even door zou gaan pakken nu hij de smaak te pakken heeft als kampioen van 2017, maar niets bleek minder waar. Degene waar we onze spotlight op moesten gaan richten was namelijk Scott Croxall, die op zijn beurt daarna weer even last had van Marco Dallago, degene die we al even niet meer terug zagen komen bovenin de Red Bull Crashed Ice top tien.

Dat was dus dit keer anders en zo werd Cameron Naasz met alle plezier van zijn concurrenten naar onder gelegen plaatsen op de ranking gestuurd. Tot het moment dat hij er weer bovenop krabbelde om zo weer eens te winnen, precies wanneer hij bijna was afgeschreven! Daarom, het was een seizoen om je vingers bij af te likken en de seizoens recap laat dat nog maar eens zien. Snel kijken dus!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's