Video's - 12 september 2018   11:56 Chris Corning viert 19e verjaardag met Quad Cork tijdens World Cup Big Air

Door:

Wie jarig is trakteert en dat heeft Chris Corning goed begrepen. De 19 jarige snowboarder trakteerde iedereen in Cardrona namelijk op een erg fijne Quad Cork 1800!

De Quad Cork is nog steeds een trick waar menig atleet nog enkel van kan dromen, maar toch komen er beetje bij beetje meer bij de Quad Cork club. De nieuwste member hiervan is dus Chris Corning want hij ging tijdens de World Cup wedstrijd in Cardrona als een raket en pushte die Backside Quad Cock 1800 Melon eruit! Geloof je ons niet? Fine, maar check dan wel eerst even de beelden van hieronder:

Yup, dat is inderdaad een trick van formaat en je hoeft je niet meer af te vragen op welke plek van het podium Chris Corning mocht gaan plaatsnemen. Right? Nou… Eigenlijk wel, want het ging over twee tricks en dus moest hij alsnog aan de slag om mét die Quad Cork naar het podium te gaan stunten. 98 punten kreeg hij voor de eerste trick, waarna hij… Nee, ouwehoeren hierover heeft geen zin, check hieronder beide runs:

Zoals je ziet liet Chris Corning ook in de tweede run zien waarom hij op het podium hoorde en daar gaf de jury dan ook gehoor aan. Overigens kregen we via FIS Snowboard nog even een tip, want blijkbaar was Chris Corning de eerste ter wereld die een Quad Cork tijdens een World Cup heeft weten te landen. Waar wij van mening waren dat die er al was, maar dat bleek dus niet het geval te zijn. Zo, hebben wij ook weer eens wat geleerd.

Wil je meer Quad Cork actie? Dat kan! Klik dan hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's