Video's - 29 november 2017   9:07 Clayton Vila & friends maken fijne urban edit met dagelijkse touch

Door:

We zijn sowieso fan van urban edits, maar wat Clayton Vila en z’n vrienden hebben weten te maken… Dat is gewoon episch. Dit alles met de dagelijkse touch die ze eraan hebben toegevoegd maakt dat we ‘m graag even met je sharen, kijken dus!

Zo, dit is er wel weer eentje waar we vrolijk van worden hoor. Sowieso zitten we altijd wel op urban shots te wachten, maar het wordt nog mooier wanneer je weet wat er dalijk voorbij gaat komen.

Makkelijk gezegd natuurlijk, dat weten wij ook wel, ook al zal jij na de video er zelf ook zo over nadenken! Enige blijft altijd wel dat we ons afvragen hoe erg en hoe vaak iemand op z’n plaat is gegaan voordat ze het shot hadden. En wanneer je denkt dat het crashen op een piste erg pijn doet, dan heb je daarbuiten nog nooit een klapper gemaakt. Bij een urban setting is het namelijk aardig eh… Zwart wit. Of het gaat goed, of het gaat grandioos fout. Want je hebt nou eenmaal te maken met, i dont know, asfalt, muren van gebouwen en trappen? En dan moet je je nog even indenken dat deze edit rond de vijf minuten duurt!

Yup, daar is een hoop pijn, blauwe plekken en Joost mag weten wat nog meer aan vooraf gegaan voordat alles in kannen en kruiken was. Maar goed, de andere kant van de medaille is wel dat je Clayton Vila, Cam Riley en Sean Jordan in een unieke edit alles ziet aanpakken wat er maar mogelijk is om over, door en tussendoor te knallen.

Oftewel, laten we maar even een lang verhaal kort maken, Clayton Vila en z’n vrienden hebben van een ‘normale dag’ iets unieks weten te maken in ‘Terrain’ en dit alles in combinatie met verse urban tricks. We zeiden het al in de intro en we doen het gewoon nog eens: kijken dus!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's