Freeride. Video's - 17 juni 2019   18:48 Cody Townsend doet Q&A, The Fifty Project gaat de zomer in

Door:

“The big announcement is: The Fifty project is currently on hold”, aldus geestelijk vader van het immense avontuur genaamd Cody Townsend. Gelukkig neemt hij wel de tijd om iedere vraag van een antwoord te voorzien!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

En daar gaat hij allemaal diep op in. Uiteindelijk zit je bijna veertig minuten naar Cody Townsend te kijken, ook al is zo’n Ask Me Anything ook wel een keer de moeite waard na zoveel afleveringen.

We kunnen het namelijk prima begrijpen dat er, in de loop der tijd, veel vragen langs zijn gekomen waar Cody Townsend nog geen antwoord op heeft gegeven en als je het allemaal in één lange edit kunt zetten… Dan is dat wel zo overzichtelijk.

Plus! Zoals gezegd is The Fifty dus even met een zomerstop waardoor een extra video van Cody Townsend over z’n project ook wel prima uitkwam qua tijd. Als je je trouwens afvraagt of het de veertig minuten waard is om naar te kijken dan is dat voor ons uiteraard lastig om voor jou dat te bepalen. Ook al hadden wij ook wel veel vragen en zijn die nu beantwoord, dus als je echt naar ons gaat luisteren: Kijken en luisteren naar Cody.

Voor nu is het dus even kalm aan en dergelijke, maar Cody Townsend is druk bezig om ons volgend seizoen van nog meer actie te voorzien. Niet enkel met z’n normale afleveringen, maar ook de bonus afleveringen komen weer terug en funfact: er zit een korte film aan te komen over The Fifty!

Dit alles zal in de herfst het licht gaan zien waardoor we nog even moeten wachten, maar dat is al wel mooi nieuws uit kamp Townsend. Voor nu dus een hoop tekst en uitleg van zijn kant met deze AMA en op het einde heeft hij nog even een belangrijke vraag aan je, check ‘m dus snel:

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride