Video's - 29 januari 2019   11:42 Cody Townsend gaat unieke uitdaging aan in “The FIFTY”

Door:

Alle vijftig (!) afdalingen uit het boek “The Fifty Classic Descents of North America”, Cody Townsend gaat ze doen én hij neemt iedereen mee in z’n avontuur!

Dat zijn nog eens uitdagingen waar je u tegen zegt! Want het is ook meteen een uitdaging die nog nooit iemand ter wereld heeft weten te volbrengen. En Cody Townsend? Die ziet het allemaal best prima zitten hoor. Geen stress van zijn kant. Hij heeft er namelijk al een aantal uit het boek succesvol weten te volbrengen, maar naar eigen zeggen maakt ‘m dat niets uit en doet hij deze alsnog met alle plezier. Gewoon, omdat het kan. Ja, dan ben je wel een grote hoor!

Overigens is er ééntje uit het boek waar hij de kriebels van krijgt en dat is de Messner Couloir op de Denali. Deze is gelegen in Alaska en is met zijn 6194 m de hoogste berg in Noord- Amerika en dit was een ‘eens maar nooit meer’ avontuur voor Cody Townsend. Hij kan ‘m dus al wel afstrepen, maar nog eens rijden? Geen haar op z’n hoofd die daar aan denkt. Het was trouwens wel een echt zieke trip met namen als bijvoorbeeld Johnny Collinson, Ian McIntosh en Michelle Parker op de berg, maar verder laat Cody deze graag links liggen.

Daar starten we dan ook de eerste aflevering mee, nadat je een intro hebt gehad over hoe Cody Townsend nou eigenlijk zo gek is geworden dat hij dit idee tot uitvoering wilde gaan brengen. Bekijk ‘t mee en bij deze hebben we de komende drie jaar (!) een webserie erbij. Zo lang denkt Cody Townsend namelijk nodig te hebben om alle afdalingen te kunnen gaan doen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's