Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Danny Davis
Danny Davis & Red Gerard gaan op avontuur in Jackson Hole

Gepost op

Red Gerard en Danny Davis… Zet ze beide op een berg neer en je weet voor de volle honderd procent zeker dat het een mooie tijd gaat worden. Voeg daar ook nog eens even een cameraploeg aan toe én zorg ervoor dat de berg er eentje van formaat is en je hebt goud in handen. Oh, wait, laat Mountain Dew dat nou net gedaan hebben!

Waarom we er zo zeker van zijn dat het een mooie edit gaat worden? Ook al hadden we er toen nog geen seconde van gezien? Nou, we weten niet of je Danny Davis een beetje volgt op internet, maar die grote grijns én snor op z’n gezicht zijn nou twee dingen die je best wel vaak voorbij ziet komen. Toegegeven, we kennen ‘m niet persoonlijk en hij zal ook zo zijn mindere dagen hebben, maar wat we er een beetje van meekrijgen is hij wel echt een mooi persoon om mee te hangen. En te snowboarden natuurlijk!

En dan is er nog Red Gerard, het talent die overal voor te porren is en waarover we in de komende jaren nog een hoop van terug gaan zien. Al met al is het zeker een duo waar we wel vrolijk van worden, want Red Gerard is wat… zeventien jaar ondertussen? En Danny Davis tikt al bijna de dertig aan met z’n levensjaren, dus dat is sowieso een goed verhaal om naar te kijken.

Jackson Hole is de plek waar het allemaal mag gaan gebeuren en eigenlijk behoeft die plek geen extra tekst en uitleg meer. Die plek staat nog altijd hoog op onze bucketlist, puur en alleen om eens te zien wat er allemaal te beleven valt.

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer