Video's - 21 maart 2020   16:38 De 2020 seizoensrecap van Red Bull Ice Cross laat je nog één keer nagenieten

Door:

Het was kort, maar krachtig, het Red Bull Ice Cross 2020 seizoen. Maar! Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat er geen beeldmateriaal is om een fijne seizoensedit te maken!

Want dat er uiteindelijk een hoop gebeurd was bij de downhill crossers van Red Bull, dat is meer dan duidelijk. Kijk, de wedstrijden gaan gewoon door he, het enige is dat de ATSX 1000 maar één keer is verreden en het voelt daardoor een beetje alsof het seizoen al afgelopen was voordat hij eigenlijk gestart was.

Maarja, dat was natuurlijk niet het geval. Yoyo Velasquez ging namelijk al eens met je op pad rondom alle activiteiten, face checks en vluchten die genomen moeten worden om maar een beetje mee te kunnen komen in de Red Bull Ice Cross scene. En we gaan er even een beetje vanuit dat je dat al hebt gezien, anders kan je hierrrr terecht.

De serie waar Yoyo je in meeneemt is overigens aardig eh… Amerikaans te noemen, maar dat ze het oppakken en iemand zoals Velasquez voor de camera zetten is wel erg nice te noemen. Zoals je daar, en hieronder, kunt zien is er gestart met de nodige ATSX 500 wedstrijden en pas toen Yokohama in Japan aan de beurt was kon er 1000 punten aan een overwinning gehangen worden.

We waren tot Yokohama niet héél erg erg op de hoogte, maar gelukkig was daar nog de update die de energy drink gigant er even uit wist te persen. Alsof ze wisten dat er minder animo was voor de ATSX 500 wedstrijden…

…Hoe dan ook, uiteindelijk was het, vanwege alle wedstrijden die afgelast waren, Cameron Naasz die al gauw voor de vierde keer in vijf jaar tijd als grote winnaar werd uitgeroepen en zo konden de ogen alweer richting 2021! Wat ons dat gaat brengen? Who knows, maar eerst is hier de seizoensrecap:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's