Video's - 21 mei 2019   18:13 De “A9 Mixtape Vol.3 – Ladies” edit van Audi Nines 2019 staat online

Door:

Volgen doen we de logica van Audi Nines niet meer, maar ach, een complete edit die aan de vrouwen gewijd wordt? Kom maar door!

Eerst de vorige afleveringen bekijken van de “A9 Mixtape” van Audi Nines? Dat kan! Klik hierrrr voor de eerste beelden en achter deze blauwe tekst vind je de tweede edit.

We waren er heilig van overtuigd dat we dachten te weten wat er gaande was bij Audi Nines en hun Mixtapes, maar eh… Dat bleek even anders te lopen dan gepland. Zullen we maar zeggen. Gebakken lucht, noemen ze het ook wel eens, want na de snowboarders zijn het nu namelijk de vrouwen die een edit hebben gekregen!

En daarmee krijg je dus niet de skiërs te zien, die we wel hadden verwacht. Tegelijkertijd vragen we ons nu ook af wat het thema van de eerste Mixtape van Audi Nines dan was, want daar kwam echt iedereen opeens in voor. Gaan we dus hierna wel een nieuwe zien met alleen heren? Of… Wat is het idee!

Wie het zegt mag het weten, je hebt ons nummer. Hoe dan ook, deze dames ga je tegenkomen in de derde edit van Audi Nines: Mathilde Gremaud, Johanne Killi, Silvia Bertagna, Elena Gaskell, Tess Ledeux, Caroline Claire, Margaux Hackett, Klaudia Medlova, Sarka Pancochova, Silje Norendal, Anna Gasser, Yuka Fujimori, Reira Iwabuchi, Sina Candrian, Laurie Blouin, Lia-Mara Bösch, Loranne Smans, and Annika Morgan.

Een hele mond vol merk je wel! Ook al zijn het niet zomaar wat namen die we net hebben opgenoemd. Dus, klikken en gluren en wie weet wat de volgende edit in petto heeft!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's