Video's - 24 mei 2019   21:06 De “A9 Mixtape Vol. 4: Ski Part 1” edit van Audi Nines 2019 staat online

Door:

Part 4 van Audi Nines 2019 is gearriveerd en zo zijn het de heren en vrouwen ski die op je scherm voorbij komen!

Eerst de vorige afleveringen bekijken van de “A9 Mixtape” van Audi Nines? Dat kan! Klik hierrrr voor de eerste beelden en achter deze blauwe tekst vind je de tweede edit.

Aah, there it is! Want tja, we waren er al een beetje op aan het wachten. Een heel beetje, zullen we maar zeggen. Maar hey! Dat mag ook gewoon aangezien  en opeens kwamen de vrouwen langs zetten. Niet dat dat erg is hoor, integendeel, maar we hadden ‘m gewoon totaal niet verwacht!

En nu hebben dus de heren én vrouwen skiërs het podium gekregen van Audi Nines om er iets moois van te maken en we hoeven er niet lang of breed over te ouwehoeren want eh… Je weet ondertussen wat voor namen er rond hebben geskied daar in Sölden en Obergurgl en daarmee kan je al wel het een en ander inschatten. Zo niet? Dan hoor je het nu: Ja, ze hebben iets erg fijns afgeleverd.

En dan zorgen ze er ook nog voor dat er Part 1 achter de naam staat van deze edit. Als in, gaan we nog een tweede krijgen van Audi Nines? Deze edit duurt al vijf minuut en een beetje, als het al niet bijna zes is, hoeveel bangers hebben ze dan nog in vredesnaam in hun archief zitten?

We laten ons graag verrassen, wellicht een iets meer behind the scenes ofzoiets? Niet hoe de ski’s worden geslepen en gewaxt natuurlijk, maar wat meer beelden van de atleten na alle actie? Dat is waar we wel meer van willen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's