Video's - 22 september 2017   19:38 De aftermovie van Jossi Wells Invitational 2017 is gearriveerd

Door:

We zeiden net nog dat het ‘lekker het weekend aftrappen’ was met de trailer van Travis Rice, maar het blijkt allemaal nog een stuk fijner te worden. Het hele feest van Jossi Wells Invitational 2017 is namelijk opgenomen en in een verse recap geknutseld, hoog tijd om die aftermovie én resultaten te gaan bekijken dus!

Tja, toen we het artikel over Travis Rice & Depth Perception schreven wisten we nog niet dat de aftermovie van Jossi Wells Invitational in onze mailbox zou gaan vallen, maar het is zonder twijfel een enorm fijne verrassing! Het maakt daarmee de vrijdag nog een stukje mooier dan dat hij eigenlijk al was, afgezien van het takke weer natuurlijk, want daar blijven we gewoon doodleuk over klagen.

Maar goed, een week geleden was het dus tijd voor de eerste livestream van het wintersport seizoen en het zou niet de eerste de beste wedstrijd zijn die er met deze prijs vandoor ging. Het was Jossi Wells Invitational 2017, waarbij 35 van ‘s werelds beste snowboarders & skiërs één jump aan zouden gaan vallen. Dit gebeurde in Cardrona Alpine Resort en alles was voor ons ‘s nachts live mee te gluren. Is nog te begluren trouwens, want klik even hierrrr en je kunt alles terugkijken.

En tja, ook al was het niet de beste livestream die we gezien hadden, het überhaupt streamen van de wedstrijd vonden we al enorm fijn. Buiten dit alles was er overigens nog meer te beleven bij de Jossi Wells Invitational 2017, maar dat kan je dalijk allemaal hieronder voorbij zien komen. Zoals het bungeejumpen en dergelijke! Behalve wie er heeft gewonnen trouwens, dus die sharen we graag met je. Sebbe de Buck viel net naast het podium met een vierde plaats, hoe vond jij de wedstrijd?

Snowboard heren: Sven Thorgren
Snowboard vrouwen: Spencer O’Brien
Ski heren: Bobby Brown
Ski vrouwen: Dominique Ohaco

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's