Video's - 14 mei 2021   12:39 De C’est Normal boot van Jon Olsson ligt in het water en de introductie is nabij

Door:

We hebben er bijna drie jaar op moeten wachten, maar de eerste beelden van de C’est Normal speedboot die in het water ligt zijn gearriveerd!

‘Now we’re back, and we’re gonna try to figure out how to vlog with two kids’, start Jon Olsson z’n vlog. En spoiler alert: dat is niet zonder reden. Je gaat namelijk écht veel huiselijke momenten zien, naast de gebruikelijke Rolls Royce shots uiteraard.

Verder is het niet zo vreemd dat we Jon Olsson een beetje naar de achtergrond laten gaan op Snowchamps, want eh… Er is niets meer over van z’n winter activiteiten. En soms is het ook gewoon tenenkrommend slecht waar we naar zitten te kijken. Dus als je het niet erg vindt houden we het nu nog maar enkel bij de highlights uit z’n leven.

Wanneer dat hij een kind krijgt bijvoorbeeld. Of trouwt. Of een nieuwe auto heeft. Of ooit nog eens een keer gaat skiën.

Poaah, dat zou gaaf zijn zeg. Maar goed, dat zal nog wel even duren. Als je meer wilt zien van Jon Olsson dan moet je even naar z’n YouTube kanaal gaan, waar genoeg reclame te vinden is andere video’s staan. De laatste keer dat we schreven over Olsson en z’n familie ging het over de nieuwe aanwinst op vier wielen.

En nu is het dus tijd om eens bij z’n boot te gaan kijken! Voor de tweede keer. Voordat het zover is mag je wel even hieronder op play klikken en de eerste twaalf (!) minuten skippen. En het ergste is eigenlijk nog dat je maar drie video’s te zien krijgt. Maar goed, de tekst die Jon Olsson erbij heeft is wel degelijk om een goed gevoel te krijgen, aangezien het er naar uitziet dat de Zweed dalijk een boot heeft die snelheden kan maken waar enkel records mee verbroken gaan worden.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's