Video's - 22 februari 2018   12:38 De crash compilatie van MSP Films uit Drop Everything is… Bijzonder!

Door:

Het is tijd voor iets bijzonders, want dat Drop Everything een film is om te zien wisten we, maar deze crash compilatie? Die is wel weer van een nieuw kaliber waardoor je ‘m even moet zien!

Er staat al aardig wat beeldmateriaal van Drop Everything online maar het is blijkbaar nog niet genoeg. En het eigenlijk maar goed ook dat het volgens MSP Films nog niet genoeg is, want meer beelden van hun nieuwe creatie staan gewoon online en dat supporten we graag!

Zo zagen we hiervoor al Michelle Parker voorbij komen met een eigen segment (klik), maar gaan we niet alleen op pad met de atleten. Crested Butte was een van de plekken waar Matchstick Productions hun gear naar toe heeft gesleept (klikkerdeklik) en ook daar bleef het niet bij. Zelfs een powder segment werd gemaakt waardoor je ook daar van kunt gaan genieten. (klik)

En nu, nu is het tijd om eens te gaan kijken hoe het allemaal fout is gegaan. Want ja, dat is zeker weten gebeurd. En dat is nog even zacht uitgedrukt aangezien ze er zelfs iets nieuws van hebben gemaakt waardoor we ‘m dus als bijzonder hebben benoemd.

Of het daardoor slechter is geworden? Nee, je weet hoe de film is en daarmee weet je eigenlijk ook al wel een beetje hoe het er hieronder aan toe gaat. Weet je niet hoe de film is? Dan hebben we een tip voor je: kijk ‘m gewoon eens wanneer je daar tijd voor hebt, hij is de moeite waard. No bullshit. Of je kijkt alle video’s die gratis op YouTube staan natuurlijk, dat kan ook. Wat jij wilt, maar eerst hieronder op play klikken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's