Video's - 2 april 2016   12:26 De eerste 360° beelden van Poederbaas en Sportlife staan online!

Door:

Een tijdje geleden schreven we al over de samenwerking tussen het Poederbaas freeride team en Sportlife, waarin zij 360° video’s aan het schieten waren in La Plagne. Het eerste resultaat van deze trip is inmiddels af en Sportlife heeft de 360° beelden online gezet! 

Begin februari was het Poederbaas freeride team flink aan het poederen in La Plagne en ze hadden een paar bijzondere camera’s op zak voor deze trip! Sportlife wilde namelijk samen met Poederbaas het ultieme wintergevoel vastleggen om dit vervolgens weer via internet te delen! En ja, dan kan je gebruik maken van een simpele actioncam op een vaste positie, maar de laatste tijd is er één fancy technologie flink terrein aan het winnen. 360° video’s doen het erg goed!

Hier zijn Sportlife en Poederbaas dan ook volle bak in gesprongen en de teamriders Tijn Vuijk, Paul de Groot, Rembert Notten en Koen Bakkers werden bewapend met speciale camera’s die alles om hen heen vast kon leggen. Het idee van deze samenwerking is namelijk om ervoor te zorgen dat je het gevoel hebt er echt bij te zijn en dat je ook een beetje kan ervaren hoe het is om als een pro tussen de bomen door te jagen. En dat allemaal vanaf je bank terwijl je thuis zit!

Inmiddels is de eerste video online gekomen en we kunnen zeggen dat hij behoorlijk vet is geworden! De Poederbaas atleten knallen lekker door de verse poedersneeuw heen en met deze video kan je helemaal om je heen kijken om te zien wat er nu echt gebeurd tijdens zo’n afdaling! Je kan op je mobiel de video ook nog eens ronddraaien door je telefoon zelf te draaien en je kan het helemaal fancy maken met een VR bril zoals de Oculus Rift of de HTC Vive. Dan ben je er écht net bij!

De volgende video komt overigens binnenkort online, als het zo ver is laten we je dat uiteraard weten!

Sportlife X Poederbaas 360° Epsiode 1. TRAILBLAZING

Off-piste skiën als een baas? Check it out in 360°!Sportlife gaat samen met de freeriders van Poederbaas door de Franse Alpen voor epic freestyle runs! Dit is pas de eerste video, dus blijf hangen voor meer #LiveTheSportlife!Kantel je scherm voor max effect.

Geplaatst door Sportlife op dinsdag 29 maart 2016

(Let op, video kan het best bekeken worden op een mobiel apparaat!)

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's