Video's - 14 april 2018   20:27 De eerste drone beelden van Audi Nines zijn echt grandioos

Door:

Geen gepraat, enkel epische shots vanaf de drone en dit alles is gefilmd tijdens Audi Nines 2018. Kijken dus!

Wanneer we drones en Audi Nines zeggen moet je erg goed op gaan letten want dat betekent dat er iets op je te wachten staat waar je erg vrolijk van gaat worden. Sowieso mag het hele evenement niet ontbreken aan aandacht en geloof ons wanneer we zeggen dat ze daar echt niet om verlegen zitten.

Want door de jaren heen heeft het hele wintersportavontuur van ze een aardige wending gekregen en tot op de dag van vandaag mogen ze daar echt niet om klagen. Jaloers zijn we dan ook enorm, want zo’n enorm gaaf evenement verzinnen… Dat had ons ook wel gelukt!

Zeggen we nu heel hoopvol omdat het hele concept er al staat, maar als we even heel eerlijk zijn weten we ook wel dat we ‘t nooit zouden hebben kunnen verzinnen. Laat staan het parcours van dit jaar!

Die is overigens echt enorm ziek te noemen zeg, man oh man. Wanneer je die nog niet hebt gezien kan je uiteraard hieronder op play klikken, maar we hebben meer beeldmateriaal voor je. Sebbe de Buck en James Woods hebben namelijk de GoPro erbij gepakt om ons naderhand doodleuk door het hele parcours mee te nemen.

Terwijl iedereen van links naar rechts en andersom aan het springen is. Ja, die Audi Nines zijn zo gek nog niet! En al helemaal niet dat ze die rare Suzuki hebben weten te ditchen, want kom op… Dat kon beter toch? Dat is gelukt zo te zien, check snel de drone beelden van Audi Nines 2018!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's