Video's - 27 april 2019   11:51 De eerste edit van Audi Nines 2019 staat online en hij is weer gruwelijk lekker

Door:

En, om deze eerste beelden van Audi Nines 2019 helemaal perfect te maken vangen we ook al heel gauw een glimp op van Niek van der Velden & Loranne Smans!

En uiteraard zien we Sebbe de Buck ook in volle glorie voorbij komen waardoor we ze alle drie dus even voor de camera zien. Aan heerlijke tricks geen gebrek en wat dat betreft ben je dan bij dit drietal wel aan het goede adres. En dan te bedenken dat er wereldtop rondloopt he!

Mooie beelden zijn het dan ook zeker, ook al zie je meteen dat het nog wel eens fout kan gaan wanneer je als filmer achter een atleet aan jaagt.

Dat zal je dalijk wel terug gaan zien, als je de slam van Gimbal God nog niet hebt meegekregen natuurlijk. Om maar te zwijgen over de enorme schansen die de organisatie daar neer heeft gezet, want serieus. Heb je die enorme schans in het midden gezien? Dat eh, ding waar je een raket mee af kan schieten richting de maan zo steil?

Het is echt te bizar voor woorden en als we twee dingen zeker weten is dat we 1) Extra boxers mee moeten nemen als we naar Audi Nines zouden gaan want 2) we gaan elke keer een schone boxer nodig hebben als we die schans zouden gaan rijden.

Maar goed, nu vanaf de bureaustoel houden we het nog aardig schoon dus dat moet wel goed komen. Denken we.

Hopen we.

Anyway, genoeg geouwehoerd, tijd voor actie! Check ‘m dus snel en het zal ons niets verbazen als we meer dan dit soort beelden snel online zien komen. We’ll keep you posted!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's