Video's - 12 oktober 2019   14:39 De film ‘Cruise Control’ van Good Company is nu volledig en GRATIS te bekijken!

Door:

Cruise Control van Good Company wil je zien aangezien Tom Wallisch iets recht te zetten had. Dus, waar wacht je nog op?

‘Gas erop met die lolly’ zouden we willen zeggen en bij nader inzien gaan we dat ook maar gewoon even doen. Dus eh…

Gas op die lolly!

Zo, hebben we dat ook meteen even recht gezet, kunnen we nu door met de film die Good Company dit seizoen aan het grote publiek laat zien en voor degene die het allemaal nog niet heeft begrepen: Cruise Control is dus een productie van Tom Wallisch waarin hij knetter hard gaat skiën.

Okay okay okay. Dat is wellicht iets te kort door de bocht, maar het komt wel neer op zoiets. Ze noemen het overigens wel Cruise Control, maar het is alles behalve cruise control wat de klok slaat en het verhaal gaat dat Tom Wallisch net terug is van z’n knie blessure en vanaf daar besloot dat het wel grandioos zou zijn als hij het hele seizoen poeder kon gaan skiën.

Eigenlijk is dat het wel. Oh, en Tim McChesney en AJ Dakoulas zijn de twee personen die met Tom Wallisch mee zijn geweest waardoor het nog leuker om naar te kijken is dan dat je in eerste instantie al dacht dat het ging worden.

Even denken, moeten we hier nog meer over vertellen? Tom Wallisch? Check. Melden dat het een leipe film is? Check. Wie doen er nog meer mee? Check. Naja, in dat geval rest ons niets anders te zeggen dan AANSLINGEREN DIE HANDEL!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's