Video's - 14 januari 2020   20:00 De freeride snowboard film ‘Local Surroundings’ van Werni Stock moet je écht even zien

Door:

Waarom we hier niet eerder op waren gekomen weten we niet, maar we bekijken het even van de andere kant: we zijn enorm blij dat we ‘m nu gevonden hebben. Want diepe poederbochten draaien terwijl de zon erop staat te shinen? Of een parksessie van formaat? We hebben het over het project van Werni Stock genaamd Local Surroundings en hij heeft er een prachtige film van gemaakt!

En dat durven we gewoon even met onze droge ogen aan je te melden. Het is namelijk twintig minuten aan Oostenrijke leute die poederjumps van formaat rijden alsof het gewoon een kleine schans is, dermate veel airtime pakken dat ze ondertussen nog koffie kunnen zetten en dan ook nog eens een trick uit de mouw schudden waar je u tegen zegt.

Ja, dat is wel lekker inderdaad en daarmee kunnen we stellen dat het een krachtige edit is die je continue versteld zal laten staan van de Oostenrijkse atleten in het Oostenrijkse landschap.

Het klinkt nu een beetje poëtisch, maar je zal wel begrijpen wat we bedoelen. Alle disciplines worden aangepakt en dus ga je een hoop backcountry zien, maar ook de schansen in het park… Het maakt in Local Surroundings niet uit.

Uiteindelijk zijn het drie atleten die de grootste tijd in je beeld voorbij gaan komen en dan hebben we het over Werni Stock, Mario Wanger en Tom Tramnitz. Uiteraard komen er ook vrienden voorbij, want met drie atleten twintig minuten vullen, ga er maar aan staan. Dat resulteert in een hoop werk en videoparts waar je u tegen zegt, maar uiteindelijk mag het resultaat er voor de volle honderd procent zijn. Genoeg geouwehoerd, tijd om de beelden van Local Surroundings te checken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's