Video's - 1 oktober 2019   17:31 De Freeride World Tour heeft zo te zien erg veel zin in komende winter

Door:

We weten in ieder geval een paar mensen die enorm veel zin hebben in het komende seizoen en de Freeride World Tour is er zo te zien eentje van, want man, man, man… Wat een lekkere teaser voor #FWT20!

En we gaan je maar meteen weer even onze eerste reactie geven, ook al weet je waarschijnlijk al voor 100% zeker hoe die gaat worden. Maar goed, zit je klaar? Ja? Okay, mooi. Want wij vinden deze teaser…

VEEL TE KORT!

En, had je ‘m goed? Jawel he? Ja maar het is ook gewoon echt zo. Teasers zijn eigenlijk gewoon gemaakt door mensen die de wereld graag zien branden. Nee, maar echt. Wat was er nou zo erg geweest om er gewoon even een minuutje aan vast te plakken zodat we niet na drie keer knipperen klaar zijn met de video?

Naja, laten we het maar gewoon als een positief iets zien dat we meer willen bekijken. Right? In dat geval zijn alle livestreams van de wedstrijden nog gewoon online dus dat is al iets waarmee we kunnen werken én de trailertrein beukt op volle toeren door.

Dus als we er zo even bij stilstaan dan zijn die teasers zo erg nog niet, want we hebben gewoon erg veel zin in komend seizoen.

Wow. Wat een emotionele rollercoaster was dit zeg, en dat voor een teaser. Hoe dan ook: van ons mag het seizoen wel beginnen, maar dat is nog even wachten. De vorige keer startte de Freeride World Tour ook pas eind januari. Dus eh… Dus eh… Dus eh… Ja.

Gelukkig hebben we de highlights edit van vorig seizoen nog.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's