Video's - 24 augustus 2018   13:04 De heerlijke teaser van Tanner Hall’s ‘Here After’ is gearriveerd

Door:

SKIBOSS is in town en wel met ‘Here After’ die komende herfst online moet gaan komen. Klik snel verder want niet alleen Tanner Hall komt voor in deze heerlijke teaser!

Wat is dit heerlijk zeg, de teaser van Tanner Hall z’n Here After staat gewoon online! Door al het enthousiasme krijgen we amper wat tekst op papier, maar we gaan toch even ons best doen. Het is dan ook dat we hier lang op hebben moeten wachten voordat er iets stond, maar we krijgen nu eindelijk wat beelden achter elkaar te zien van Tanner Hall zijn nieuwste creatie.

En daarmee nemen we meteen even de term ‘lang’ op de korrel, want dat is nogal relatief uiteraard. Zo voelt het voor ons gewoon, maar als we even naar de datums kijken dan zit er niet zo’n heel erg grote periode tussen. En dan ook nog eens te bedenken dat Tanner Hall ons lekker zat te maken met beelden van een triple backflip! Die beelden vind je achter deze blauwe tekst, waar je hieronder nog meer van dat soort grandioze momenten voorbij gaat zien komen.

Daarnaast noemt Tanner Hall het zelf op z’n Vimeo een teaser, waar hij het op z’n social media kanalen heeft over een trailer. Voor ons boeit het serieus geen ster hoe de Amerikaanse skiër de beelden van Here After noemt, wij zijn fan. Tanner Hall aka SKIBOSS wordt in deze film, die in oktober uit gaat komen, vergezeld door Harlaut, Seaton, B Devine, Spriggs en Goodnough dus…

Ja, dit wordt feest. Een groot feest en het zal je wellicht verbazen, maar we kunnen écht niet meer wachten op oktober!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's