Video's - 18 januari 2014   12:37 De nieuwste video van USC is epic en spat van je scherm!

Door:

Wauw! Abe Kislevitz heeft weer met zijn magische vingers aan ‘t videomateriaal van het USC Ski & Snowboard Team gezeten en de beelden zijn echt om te genieten, snel doorklikken dus!

Dat alle videobeelden die Abe aanraakt in episch materiaal veranderen is ondertussen wel bekend, maar als hij eenmaal weer een edit online heeft gegooid is het uiteindelijk altijd kwijlen. We begrijpen dat als je nog nooit van Abe Kislevitz en het USC Ski & Snowboard Team hebt gehoord dat je ons nu voor gek verklaart, maar we dagen je uit om bijvoorbeeld vandaag of morgen even alle edit’s van ‘m te bekijken. Het kost je wel een uur om alles door te spitten maar je zult er geen spijt van krijgen! Gewoon op alle blauwe tekst in dit artikel klikken en je hebt zo goed als alles gezien. Enne, zeg nou zelf.. wat kan je beter doen dan wintersportfilmpjes kijken op een brakke zondagmiddag?

Inderdaad, niets. Wintersportfilmpjes kijken is gewoon een soort van medicijn die je door de brakke en sneeuwloze dagen heen loodst. Daarom is het gelukkig voor ons dat Mr. Kislevitz wat met zijn talenten heeft gedaan! Er is een tijd geweest dat Abe en USC niet erg nauw meer samenwerkte maar ze hebben dat probleem blijkbaar uit de wereld geholpen. De bewegende beelden zijn echt, zonder grappen, om te smullen zo mooi. Wellicht komt het omdat het filmpje een kleine verhaallijn heeft wat het nog leuker maakt om naar te kijken, maar al met al is dit weer erg vet gemonteerd. Bekijk ‘m snel en laat je horen wat jij er van vindt!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's