Video's - 22 september 2017   16:27 De officiële trailer van Travis Rice’ Depth Perception is nu te bekijken!

Door:

Is dit even lekker het weekend aftrappen zeg, Travis Rice dropt even doodleuk de officiële trailer van Depth Perception en guess what? Ja! Inderdaad! Het zit weer vol met poedershots en zo zien we het graag!

Wat dacht je van gewoon volle bak van een kneiter steile berg afknallen alsof het de meest normale zaak van de wereld is? Of zulke diepe poeder tegenkomen dat je er amper meer doorheen kunt snorkelen? Of… Nouja, you get the point, maar dit alles heeft één ding gemeen: Travis Rice! Dus als dat geen gouden combinatie is…

…Dan weten wij het ook niet meer hoor! In samenwerking met Quiksilver komt ergens in de aankomende periode (lees: 16 oktober ) naar het grote publiek en hopelijk is Quiksilver ons zo goed gezind dat we al best wel snel deze film ergens mogen aanschouwen. Ook al gokken we dat niet hoor, want dit is een film van het niveau dat je ze eerst in bioscopen gaat zien, op dvd kunt kopen en dat de segmenten stuk voor stuk het internet op worden gezet voordat je ‘m helemaal in één keer kunt zien.

Geef die lui trouwens eens ongelijk. Enige hoop die we trouwens hebben is het Freeride Film Festival 2017 in Amsterdam, maar die staat nog niet op de lijst voor de Europa tour. Wel vinden we daar Innsbruck (19 okt), München (23 okt), Moskou (25 okt) en Londen (27 okt) terug, dus wie weet komt daar nog een stop bij!

Want hey! Mag een mens niet hopen? Over beelden van Depth Perception gesproken trouwens, de eerste shots waren al even te zien en wel hierrrr. Maar goed, dat is natuurlijk maar het tipje van de ijsberg aangezien hieronder veel meer actie in de tent is. Travis Rice krijgt in Depth Perception hulp van Bryan Fox, Austen Sweetin en Robin van Gyn, waardoor de vraag is wat we allemaal voor onze kiezen krijgen wanneer de hele film uit gaat komen. Quiksilver is in ieder geval erg duidelijk over wat de film met je doet: “It’ll make you laugh, make you learn and most of all, make you want to ride.”

Nou, als dat het geval gaat zijn dan zijn we fan, dus kom maar snel door met die hele film!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's