Video's - 1 oktober 2015   10:01 De RK1 crew komt met teaser van ‘A Long RK1 Edit’

Door:

De RK1 Crew, bestaande uit de vaste leden Olav Stubberud, Ståle Sandbech, Alek Østreng en Len Jorgensen, is met een teaser voor hun nieuwste film ‘A Long RK1 Edit’ het internet op komen banjeren en dat vinden we erg nice! Het team dat, wanneer we alle individuele prestaties optellen, menig podium mocht beklimmen komt nu dus met een nieuwe film. En de teaser, die kan je na de klik aanschouwen!

De snowboard crew die geboren en getogen is in Rykkinn, Noorwegen laat er geen gras over groeien met hun nieuwste teaser. Ze hadden namelijk al een aantal edits en video’s online weten te knallen, maar van A Long RK1 Edit wisten we eigenlijk nog niet zo veel. Tot nu dan en het zal je niets verbazen maar de gezelligheid met vrienden staat voorop in deze fil.. eh.. lange edit!

Zo zullen de vier heren Olav, Ståle, Alek en Len aardig vaak voor de camera verschijnen, maar ook zullen er regelmatig vrienden voorbij komen stunten. Dit is allemaal met de achterliggende gedachte dat snowboarden gewoon een erg leuke bezigheid is, maar dat het nog leuker is wanneer je dit met je vrienden doet.

En wij vinden het op onze tijd weer fijn dat de crew zich daar zo hard voor maakt dat ze hun vrienden gewoon uitnodigen voor hun nieuwste film ‘A Long RK1 Edit’. Waar ze samen met de vrienden naar toe gaan is nog een raadsel, maar de teaser is er gewoon eentje die leuk is om te bekijken. En waar ze dan heen zijn geweest en welke parken ze onveilig hebben gemaakt horen en zien we in de complete film wel! Snel dus even op play klikken en bekijken. Wat vind jij er van? Leuk? Of zit je toch meer op een andere film te wachten die we hebben besproken? Laat je horen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's