Video's - 3 februari 2020   19:19 De start van de Hahnenkamm afdaling in Kitzbühel blijkt lastiger dan verwacht

Door:

Het ziet er op de televisie allemaal zo makkelijk uit, maar blijkbaar hebben nog genoeg toeristen moeite met de start van de Hahnenkamm afdaling in Kitzbühel!

Maar ja… Wat wil je, als je bochten draait terwijl je gewoon moet senden?

‘What is this? Amateur hour?!’ 

Eh, ja wel een beetje. Een beetje boel wel te verstaan, want we hebben het hier écht over de start van de Hahnenkamm wedstrijd in Kitzbühel he. Niet ergens halverwege, of ergens bij een gat waar je invalt terwijl je met een noodgang naar beneden komt.

Gewoon. De start.

Wat we wel leuk vinden om te zien is dat ze ‘m gewoon open gooien en dat je als toerist nog even kan starten vanuit de wereldberoemde startgates. Maar blijkbaar krijg je daar niet een paar kilo full send bij. Want als er iets is wat de Hahnenkamm wedstrijd ons geleerd heeft, dan is het wel dat je enkel met full send de rit kan overleven. Dat, én natuurlijk de twee stalen jongens die je tussen je benen moet hebben hangen. 

Figuurlijk dan he, anders is het ook zo lastig sturen. Anyway, in de aankomende minuten zal je zien dat bochten draaien op een stuk ijs wat ze ‘course’ noemen niet de beste keuze is die je kunt maken. Maar goed, dat weten jij en ik. En wij zitten dit heel safe vanachter onze laptop te oordelen. 

Hoe dan ook, er was dus iemand die naast de start even het een en ander op heeft genomen en daar is dit het resultaat van. Maar laten we even wel wezen: je zou ‘m toch gewoon strepen voor het leven als je de kans had?

Die Entscheidung am Hahnenkamm!

Das Rennen läuft noch!😂😂😂😂😂😂#siegoderakja #secondplaceisthefirstlooser #chriscummins #addd #hahnenkamm #audio2

Geplaatst door Der Waltl – Gregor F. Waltl op Zaterdag 25 januari 2020

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's