Video's - 18 september 2018   15:11 De teaser van LINE Traveling Circus Seizoen 11 is gearriveerd!

Door:

Whaaatt, gaat LINE Traveling Circus ons dit jaar weer voorzien van geniale afleveringen?

Daar begint het wel op te lijken en laten we ook hopen dat het ook echt zo is, want afgelopen seizoen kwam er niet zo heel erg veel uit de doeken. Spijtig genoeg moeten we zeggen, aangezien we altijd wel goed vermaakt werden. Want we willen dit seizoen meer dan vier afleveringen en het liefste zo snel mogelijk!

Maar goed, erg veel hebben we er niet over te zeggen dus we gaan op onze beurt gewoon gezellig zitten hopen. En stiekem een beetje op onze blote knieën naar boven kijken. Maar! Voor nu is dat dus even niet handig want je moet rechtuit kijken richting je scherm. LINE heeft namelijk de seizoensteaser van Traveling Circus online gezet en daar blijft het niet bij, maar laten we eerst even de seizoenstrailer bekijken:

Vond je die geniaal? Mooi, want we hebben nog meer beeldmateriaal voor je met betrekking tot LINE Traveling Circus. Ze hebben namelijk ook nog eens de teaser van de eerste aflevering richting YouTube gestuurd! En tja, wie zijn wij dan om dit niet met je te delen? Daarom kan je hieronder nog eens 36 seconden aan beeldmateriaal gaan bekijken waarin uiteraard ook genoeg beleefd wordt om er een mooie aflevering van te maken. Ook al hoeven we dat aan de crew van LINE Traveling Circus niet meer te vertellen na tien seizoenen te hebben gefilmd en zoals je op de foto al ziet wordt er iemand met z’n helm achterstevoren van een piste afgestuurd!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's