Video's - 20 september 2017   12:29 De teaser voor het nieuwe Salomon Freeski seizoen is moddervet

Door:

Woohoo! Ze zijn terug! We moesten het even zonder ze doen, maar dit jaar is Salomon Freeski gewoon weer van de partij en zoals ‘t hoort bij een grote speler droppen ze even doodleuk een teaser die je zoveel zin in de winter geeft dat je écht niet meer wilt wachten. Check dus héél snel de vette beelden én uiteraard de info die erbij hoort!

Man, wat hebben we deze webserie vorig seizoen gemist zeg. Hoe erg vraag je? Nou, als een malle! Sure, ze hadden her en der wel een keer wat online gezet, maar het was niet meer de Salomon Freeski die jij en ik voor ogen hadden wanneer je de naam zei. Als je een paar seizoenen geleden de naam in de groep gooide stond wisten iedereen meteen dat je het over winterse badass beelden, unieke locaties & verhalen uit de wintersportbranche waar je kippenvel van krijgt had.

Ja, dat was dus vorig seizoen even wat anders. Maar, zoals het er nu uitziet gaan we gewoon weer gezellig terug naar die gouwe tijd en als dat echt zo is, dan is dat fijn. Erg fijn zelfs! Ze hebben uiteraard een hoop atleten die ze sponsoren op de camera vastgelegd en als we de crew van Salomon Freeski mogen geloven krijgen we de aankomende zes (!) maanden korte films te zien die ons over de complete wereld heen zal brengen. Wat te denken van Nepal, Frankrijk, Canada, Japan, India, Noorwegen, Amerika of Oostenrijk?

De exacte locaties houdt Salomon nog even voor zichzelf, net zoals de datum van de eerste aflevering, maar als we even met een schuin oog kijken dan voorzien wij veel mooie momenten. Genoeg geouwehoerd, snel even de teaser bekijken van het nieuwe seizoen van Salomon Freeski want echt, die wil je hebben gezien. Het gaat van diepe poeder tot carven als een beest en daarbuiten!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's