Video's - 18 februari 2016   8:37 De trailer van Dutchweek Festival 2016 is weer bizar lekker

Door:

Men oh men wat krijgen we nog maar eens bizar veel zin in de aankomende editie van Dutchweek Festival wanneer we naar deze trailer kijken zeg! De Dutchweek in Val Thorens is al jaar en dag de plek om je wintersportseizoen op een unieke manier af te sluiten en als we zo naar de trailer kijken gaat Dutchweek Festival ook dit jaar weer een grandioos feest worden!

We hadden al zin in volgend jaar toen de 2015 editie van Dutchweek Festival nog maar amper afgelopen was en nu we naar deze trailer kijken wordt dat gevoel alleen nog maar meer aangewakkerd. Want eerlijk is eerlijk, er is toch eigenlijk geen betere manier om je wintersportseizoen af te sluiten dan met lekker weer, gezellige mensen en heerlijke tunes in de sneeuw te staan?

Het is dan ook heerlijk om nog even één weekje te kunnen knallen op wintersport voordat je weer afscheid moet nemen van je ski’s en/of snowboard spullen. En onder knallen wordt dan veelal verstaan dat je volle bak aan het feesten bent in plaats van het kilometer vreten op de piste. Overigens is daar ook niets mis mee, maar dan moet je wel wat vroeger beginnen!

Je kan namelijk goed merken dat je in mei (!) zit want naarmate de dag vordert wordt de sneeuwkwaliteit wat minder, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Nu heb je namelijk meer zonuren en dus meer momenten om een onvergetelijke tijd te hebben!

Dutchweek Festival gaat er namelijk op verschillende plekken in Val Thorens zonder twijfel voor zorgen dat jij een week gaat beleven waar je nog lang van zult nagenieten en om je alvast lekker te maken hebben ze nu de trailer hiervan alvast online gezet! Ben je hierna nou fan geworden en wil je dit meemaken? Dutchweek Festival biedt ook ALL-IN reizen aan waardoor je én bij alle feesten bent én dit alles voor een spotgoedkope prijs! Daarvoor even hierrrrr klikken, dan kan je hieronder gaan genieten van de trailer. Wie gaat er al naar de Dutchweek in Val Thorens?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's