Video's - 6 september 2017   13:15 De trailer van Faction’s film ‘This is home’ is gearriveerd!

Door:

Tot op heden waren het enkel en alleen nog maar wat teaser shots die we voorbij zagen komen, maar dit keer gooit Faction het over een andere boeg en daarvoor danken we hen op onze blote knieën. Want na de klik staat de epische trailer op je te wachten met daarin enorm veel actie van ‘t complete team!

Allemachtig wat moesten we hier voor ons gevoel lang op wachten zeg. Maar aan de andere kant, zijn we iets anders van Faction, of The Faction Collective, gewend? Naah, eigenlijk ook weer niet. Want laten we wel wezen, met hun webserie ‘We Are The Faction Collective‘ lieten ze ons ook veelal in het donker ronddwalen. En precies op het moment wanneer we dachten “dit gaat nooit meer gebeuren” kwamen ze met een edit op de proppen waarbij we bakjes te kort kwamen.

Het is dus meer een hollen of stilstaan relatie die we met Faction hebben, ook al hebben we (nu we de trailer beelden zien) ze alweer compleet vergeven voor al het lange wachten. Plus, de atleten die voorbij komen. Jikes! Zullen we even wat namen droppen? Ja? Okay, komen ze: Duncan Adams, Sam Anthamatten, Johnny Collinson, Adam Delorme, Mathilde Gremaud, Alex Hall, Daniel Hanka, Tim McChesney, Antti Ollila, Arnaud Rougier, Eirik Sateroy, Pablo Schweizer, Kelly & Henry Sildaru, Giulia Tanno & Candide Thovex. BAM!

Oh, shit, dat waren alle namen. Naja, dan weet je nu in ieder geval iedereen die voorbij komt. Wat betreft de locaties gaan we uiteraard naar La Clusaz, Verbier en dergelijke, maar bijvoorbeeld ook Jyväskylä (u wel bekend vanwege Red Bull Crashed Ice?), Alta en Wasatch Mountains worden aangedaan. Voor wie trouwens denkt “hey, maar die Johnny Collinson, die komt toch ook in meerdere films voor die dit jaar nog op het witte doek geshowd gaan worden?” dan kunnen we daarop alleen maar “yep, scherp!” antwoorden. Johnny Collinson zit namelijk ook in Rogue elements van Teton Gravity Research. Sterker nog, je kunt er niet omheen om hem te missen in de eerste beelden die ze online hebben gezet, want Johnny is eh… Het gezicht van de filmcover.

Beelden van die film, die ook zeker de moeite waard is, kan je hierrrr bekijken, dan gaan we hieronder even verder met Faction Skis die met This is home waarschijnlijk goud in handen heeft. Want even een lang verhaal kort: dit diverse team met deze locaties? Holy shit dit moet gaaf worden.

Wil je meer trailers zien van films die dit jaar nog uitkomen? Klik dan hierrrrr!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Finn Bilous laat zich van z’n goede kant zien want zojuist is er een ferme edit van ‘m het internet opgekomen. Footage van contests, easy parksessies, lifestyle momenten… Het is allemaal aanwezig in deze nieuwe edit van freestyle skiër Finn Bilous en dit komt allemaal omdat hij thuis zat opgesloten! Lees Meer…

Meer Video's