Video's - 8 maart 2016   18:02 De video-only contest X Games Real Snow 2016 is gestart!

Door:

Na zijn voorgangers is het nu aan de video-only wedstrijd X Games Real Snow om in de schijnwerpers te staan. Vorig jaar was het Chris Grenier die vriend en vijand wist te verrassen met zijn epische, negentig seconden durende video die hij had ingestuurd en zag Sebastien Toutant zijn edit uitmonden in een ‘fan favorite award’, kunnen ze dat dit jaar opnieuw doen? Bekijk na de klik alle inzendingen!

Op de vraag of Chris Grenier en Sebastien Toutant het dit jaar nog eens opnieuw kunnen doen kunnen we helaas kort zijn: nee. We zeggen nu overigens niet zomaar nee, want het blijkt dat beide heren gewoon niet op zijn genomen in het deelnemersveld! Tja, dan wordt het inderdaad aardig lastig om er met een prijs vandoor te gaan.

Dit keer gaat de X Games Real Snow 2016 show dus door nieuwe kanshebbers gehost worden! Of nouja, dat is niet helemaal waar want er is er eentje die vorig jaar ook al een gooi deed naar de titel. Zijn naam is Dylan Thompson en hij zal de concurrentie moeten aangaan met Zak Hale, Anto Chamberland, Cole Navin, Frank Bourgeois en Jake Welch die uiteraard ook wel te porren zijn voor een overwinning!

Stemmen

Hoe je er voor kan zorgen dat jouw favoriete atleet richting de wel begeerde gouden X Games medaille gestuurd kan worden is ondertussen al wel bekend aangezien ze dat de laatste tijd niet meer hebben veranderd. Plus, wanneer je niet alle deelnemers ‘kent’ is er meteen ook een mogelijkheid om even bijgepraat te worden. Bekijk hieronder dus snel de video’s en stemmen kan je via deze link: KLIK! Wie moet er volgens jou winnen?

Oh en voordat we het vergeten melden we je nog maar eens dat ze die verdomd irritante reclame van Hot Pockets er nog steeds voor hebben zitten. Dan weet je in ieder geval wat je te wachten staat en let op: kan problemen geven op mobiele apparaten! Don’t blame us, blame X Games.

Zak Hale:

Anto Chamberland:

Cole Navin:

Dylan Thompson:

Jake Welch:

Frank Bourgeois:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's