Video's - 23 mei 2015   15:57 De zoektocht naar hét GoPro shot met Travis Rice

Door:

“Don’t be too high in the shot, don’t be too high in.. Fuck!” Yes, het gaat zo’n filmpje worden! Travis Rice heeft weer eens een helikopter geregeld voor een tripje en natuurlijk gingen de camera’s ook mee. Altijd al willen weten hoe ze zo’n perfect shot voor elkaar krijgen? Check de video! 

In het Canadese British Columbia hebben ze poeder genoeg gehad en daarom is een complete crew van GoPro richting Galena gegaan om hier wat van mee te krijgen. Het voordeel van zo’n grote GoPro crew is dat ze over het beste materiaal beschikken voor het maken van epische video’s, maar ja.. Snowboarders blijven snowboarders natuurlijk..

Want ondanks dat ze over alle GoPro gear beschikken die er maar te vinden is gebruiken ze namelijk nog steeds een stukje tape om de camera vast te maken op een stok! GoPro heeft daar zijn eigen accessoires voor, maar de doe-het-zelf spirit van de sport zit nou eenmaal diepgeworteld.

Maar goed, zoals je in deze video kan zien heb je ook echt geen hypermoderne spullen nodig om epische beelden te schieten, zolang de camera maar goed is. Travis Rice laat zich volgen door GoPro productie artiest Matt Cook die met de plakbandstok aan de gang gaat. Een snowboarder op deze manier volgen zorgt voor epische beelden, maar dan moet je er wel voor zorgen dat hij goed in het shot blijft!

Een paar ‘fucks’ later na de eerste run van Travis duiken ze opnieuw de sneeuw in en deze keer weten ze de Windflip perfect vast te leggen. Zoals je ziet, al met al gaat er nog heel wat werk zitten in het maken van een perfect shot. Je kan niet even je camera in de juiste hoek zetten en klaar, er gaat echt wel iets meer planning in zitten!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's