Freeride. Video's - 5 november 2019   19:09 ‘Defiance’ van The North Face is dik tien minuten aan goed gespendeerde tijd

Door:

Dik tien minuten aan verse actie uit het kamp van The North Face, de korte snowboard film ‘Defiance’ is werkelijk waar heerlijk om te begluren!

Tegelijkertijd is het trouwens ook billen knijpen geblazen. Want dat lijnen van dit formaat rijden niet altijd zonder enig gevaar is weten we allemaal, maar als je dan qua beelden ook meegenomen wordt in die lugubere situatie…

Het blijft toch een rilling over je rug geven. De film was overigens tijdens het Freeride Film Festival in Tuschinski al te bekijken en nu is hij dus voor het grote publiek ook nog eens op YouTube gezet. Het verhaal achter Defiance is dat Leanne Pelosi, Jake Blauvelt en Victor de Le Rue op pad zijn gegaan in British Columbia en dat resulteerde in een avontuur waar je u tegen zegt. Geen u met hoofdletter U trouwens, want dat zou weer iets anders betekenen, maar wel in de categorie ‘kneitertje dik’ zullen we maar zeggen.

Aan steile runs geen gebrek en aan diepe poeder runs al helemaal niet. En het mooie aan de film is dat je ondertussen ook nog eens de mooie, loze momenten van het drietal voorgeschoteld krijgt. Leanne Pelosi, Jake Blauvelt en Victor de Le Rue hebben zich zo te zien prima vermaakt en dat mag ook wel eens tussen de dikke lijnen door geshowd worden. Defiance is daarmee dus een korte film die de voors en tegens van de ongerepte poeder erg goed in beeld weten te brengen.

Overigens is het wel even zaak dat je de aftiteling bekijkt aangezien daar ook de nodige bangers tussen zitten die je niet zou willen missen. Check ‘m!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride