Video's - 4 maart 2019   16:47 Deze 5 mannen hebben Lindsey Vonn niet gedate

Door:

Seriously Lindsey Vonn, like someone gives a shit.

Nee maar echt… Gaan we nou echt deze kant op met Lindsey Vonn? We zien haar liever knetter hard van een berg afkomen en hopen toch echt niet dat dit blijft komen, want waarom zouden we het interessant moeten vinden om te weten welke mannen ze niet heeft gedate? Het komt allemaal nogal over alsof ‘koningin Lindsey Vonn het idee heeft dat iedereen geïnteresseerd is in haar liefdesleven en het is écht noodzakelijk om dit aan de grote klok te hangen’. Nou we hebben nieuws voor je, want het antwoord is gewoon…

…Mwuah, maybe a little?

Want okay, to be fair. Kijk, het boeit ons geen ster wie ze niet date. Als in, we zijn er gewoon neutraal in, maar als we het dan toch over ‘t liefdesleven van Lindsey Vonn moeten hebben, laten we dan de andere kant op gaan en gewoon meteen even duidelijkheid krijgen welke mannen ze wél heeft gedate! Of ze vreemd is gegaan, waarom niet, hoevaak wel, met wie van deze vijf ze dan wel niet heeft gedate, maar wel gewoon ruige seks heeft gehad, wat haar type is (UPDATE: ons ondertussen al bekend -red.), waarom ze ons nog niet heeft gebeld en dergelijke. Daar zijn we namelijk wel degelijk geïnteresseerd in!

En als we dan toch bezig zijn willen we meteen even weten hoe het nou zit met die foto’s toen Tiger Woods nog haar vriend, man, of whatever was. Of wait… Heeft ze die ook niet gedate?

Now we’re confused.

Anyway, Lindsey Vonn gaat dus hieronder even duidelijk maken met wie ze geen dates heeft gehad en wat het verhaal erachter is. We hebben overigens geen flauw idee of dit iets is wat je interesse kan opwekken, maar stel nou dat dat wel het geval is dan zit je hier goed. Zo niet, dan kan je in ieder geval nog het volume minimaliseren en gewoon naar Lindsey Vonn kijken. Want dat het een mooie vrouw is, dat moge duidelijk zijn.

Oh, als je meer van Lindsey Vonn wilt zien dan moet je even kijken naar dat artikel wat we schreven over haar hoogtepunten. Die ga je dan ook wel leuk vinden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's