Video's - 19 mei 2019   12:13 Deze backcountry seizoensedit van Tim Humphreys is grandioos lekker

Door:

Die Tim Humphreys heeft zo te merken een heerlijk seizoen gehad en dit alles in de backcountry van Tahoe! Dus laten we maar snel overnemen wat Tim zelf zei: dropping in ten… Dropping in five! DROPPPP!

Want nadat je dat hebt gehoord gaan de remmen los en mag je achterover gaan leunen. Daarna ga je namelijk een hoop lekkere beelden in de ongerepte sneeuw van Tahoe tegenkomen aangezien Tim Humphreys weer eens heeft gedaan waar hij goed in is: dikke bochten draaien!

En dit alles uiteraard terwijl de GoPro camera van ‘m op REC heeft gestaan. Daar houdt het uiteraard niet bij op want er zit nog meer in het vat, het gebied Tahoe heeft blijkbaar ook nog eens heel wat te bieden! Dat was ergens al bekend, want het is niet de eerste edit ever die er vandaan is gekomen, ook al is het wel nice dat we daar nu alles van te zien krijgen als Tim Humphreys ons met een grote grijns op z’n gezicht door de heerlijke setting heen dirigeert.

Humphreys heeft dan ook al vaker laten zien wat hij allemaal in z’n mars heeft en ook vandaag is hij nog maar eens lekker bezig op z’n snowboard. Het blijft altijd een beetje jammer dat we maar een paar minuten te zien krijgen, maar goed. Dat zullen we toch ergens wel altijd houden. Het zorgt er in ieder geval voor dat je zin hebt om weer je snowboard onder te binden en ergens is dat een goed teken. De andere kant is wel dat het pijnlijk is te melden dat je daar waarschijnlijk nog even voor moet wachten. Hoe dan ook: tijd om te kijken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's