Video's - 11 januari 2020   18:36 Deze bijna dood ervaring van Sam Smoothy bezorgt je kippenvel

Door:

Deze beelden bezorgen je niet alleen kippenvel, je bent ook meteen weer wakker geschud dat het soms ook gewoon grandioos fout kan gaan. Sam Smoothy kan er ondertussen over meepraten en Teton Gravity Research heeft de beelden ervan op internet gezet!

Brrrrrr. We willen je bij deze wel even waarschuwen. Want ook al duurt de video maar drie en een halve minuut, de beelden zoals deze blijven altijd een aparte feeling oproepen.

Het is ook wel een video die vol zit met meerdere bizarre momenten, want niet alleen gaat het fout met Sam Smoothy waar we het hiervoor al over hadden, daarvoor is het ook al bijna raak. Sam trapt namelijk een lawine los waar je u tegen zegt en als reactie daarop stopt Smoothy met skiën. Ondertussen gaat de hele lawine over de berg en nadat alles een beetje rustig is geworden vervolgt de skiër uit Nieuw Zeeland z’n weg. All good, right?

Ja, dat zou je dus denken, maar het probleem is dat Sam Smoothy erna nog eens ontzettend hard op z’n plaat gaat waardoor hij niet meer bij bewustzijn is. Hulp wordt al snel geboden en de reddingsdienst wordt snel gebeld, maar uiteindelijk blijft het een spannend moment. Want wat heeft Sam Smoothy eraan over gehouden?

Deze beelden zijn onderdeel van de film Winterland, die Teton Gravity Research heeft geschoten. Oostenrijk was de plek waar het voor Smoothy verkeerd ging en het zorgt er voor dat je écht weer even op scherp gezet wordt. In films zie je namelijk alle mooie dikke lijnen, maar het is en blijft een extreme sport waar als het een keer fout gaat… Het ook meteen goed fout gaat.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's